Energie
917 kcal
Vetten
53 g
Verzadigde vetzuren
33 g
Koolhydraten
74.8 g
Suikers
2.2 g
Vezels
3.3 g
Eiwitten
33.5 g
Zout
2.4 g
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af (hou voor 4 personen 3 dl kookvocht opzij).
Smelt intussen de boter in een brede kookpot, voeg de room toe en meng goed. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
Meng de parmezaan onder de room tot de kaas gesmolten is. Snipper de peterselie fijn en meng de helft onder de kaassaus.
Voeg de pasta toe aan de saus. Overgiet met het kookvocht en meng goed.
Serveer de pasta en werk af met de rest van de peterselie en een draai van de pepermolen.
kip, scampi of gebakken courgette/champignons.