Energie
446 kcal
Vetten
5.8 g
Verzadigde vetzuren
1.2 g
Koolhydraten
60.1 g
Suikers
16 g
Vezels
3.8 g
Eiwitten
36.7 g
Zout
1.4 g
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes aan. Doe er de helft van de zoetzure saus bij en laat mee opwarmen.
Kook ondertussen de rijstvermicelli gaar volgens de instructies op de verpakking.
Verwijder de pitjes van het pepertje en snij in dunne ringetjes. Snij de ongeschilde komkommer in schijfjes en leg op elk bord 4 bladeren sla.
Leg er aan 1 kant de rijstvermicelli op, aan de andere kant de kip.
Verdeel het pepertje over de kip. Schik de geraspte wortelen en komkommer ernaast.
Giet de rest van de zoetzure saus over de rijstvermicelli. Werk af met de koriandertakjes en serveer met een limoenpartje.