Pladijs met paprika’s in papillot.

nutriscore
Pladijs met paprika’s  in papillot
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

447 kcal

Vetten

18.7 g

Verzadigde vetzuren

6.6 g

Koolhydraten

30.6 g

Suikers

10.4 g

Vezels

5.7 g

Eiwitten

36.3 g

Zout

2.6 g

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika’s in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij in reepjes.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de paprikareepjes ± 6 min. Kruid met peper en zout.

  3. Snij per persoon 1 schijfje van de citroen en pers de rest uit. Snipper de peterselie fijn.

  4. Leg per persoon een vel bakpapier op een vel aluminiumfolie. Zorg ervoor dat de aluminiumfolie wat groter is. Verdeel er de paprikareepjes over, leg er een stuk vis op, besprenkel met het citroensap, kruid met peper en zout en verdeel er de knoflookboter over.

  5. Leg er telkens een schijfje citroen op en verdeel er ¾ van de peterselie over. Vouw de pakketjes dicht en plaats ± 15 min. op de barbecue.

  6. Serveer de vispapillot met de taboulé. Werk de taboulé af met de rest van de peterselie.