Energie
730 kcal
Vetten
33.3 g
Verzadigde vetzuren
8.8 g
Koolhydraten
75.5 g
Suikers
5.3 g
Vezels
6.3 g
Eiwitten
29.3 g
Zout
1.4 g
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij intussen de pompoen in blokjes en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en besprenkel met de helft van de olijfolie.
Zet 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
Mix de pompoen samen met de parmezaan, de ricotta, peper, zout en de rest van de olijfolie. Voeg eventueel wat water toe als je de saus te dik vindt.
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Hak de walnoten grof.
Meng de saus en de spinazie onder de pasta. Werk af met peper en de walnoten.