Ribbetjes uit de oven met krieltjes en komkommersalade.

nutriscore
Ribbetjes uit de oven met krieltjes en komkommersalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

597 kcal

Vetten

25.5 g

Verzadigde vetzuren

9 g

Koolhydraten

47.5 g

Suikers

7.5 g

Vezels

6.3 g

Eiwitten

41.3 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Verdeel de krieltjes over een ovenschaal. Leg de ribbetjes op een bakplaat met bakpapier. Bak samen 20 min. in de voorverwarmde oven.

  3. Snij intussen de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Verwijder met een koffielepel de zaadlijsten. Snij in halvemaantjes.

  4. Snij de paprika in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en witte zaadlijsten en snij in reepjes. Snipper de rode ui fijn. Doe in een slakom en meng er de mosterdvinaigrette onder.