Roodbaars met romige venkel en gnocchi.

nutriscore
Roodbaars met romige venkel en gnocchi
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

652 kcal

Vetten

27.6 g

Verzadigde vetzuren

9.9 g

Koolhydraten

61.1 g

Suikers

6.9 g

Vezels

8.7 g

Eiwitten

35.4 g

Zout

3 g

Bereidingswijze

  1. Snij de venkels middendoor, verwijder de harde kern en snij de rest in kleine blokjes. Snij de vis in gelijke stukken. Snipper de dille fijn.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en roerbak de venkel 5 min. Overgiet met de room en verkruimel er het bouillonblokje over. Schik er de stukken vis bovenop en laat nog 5 min koken. Bestrooi op het einde met de helft van de dille.

  3. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de gnocchi 10 min. goudbruin. Roer er de rest van de dille onder en kruid met peper en zout.