Scampi salade met avocado en paraguayo.

nutriscore
Scampi salade met avocado en paraguayo
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

390 kcal

Vetten

23 g

Verzadigde vetzuren

4.6 g

Koolhydraten

21.2 g

Suikers

5.1 g

Vezels

6.1 g

Eiwitten

21.5 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Snij de avocado en de paraguayo in partjes en de slaharten in reepjes.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de scampi 2 min. Draai regelmatig om.

  3. Verdeel de sla, de avocado en paraguayo over de borden.

  4. Besprenkel met de rest van de olijfolie en werk af met de scampi en een beetje yoghurt. Kruid met peper en zout en rits enkele aalbesjes los om de borden mee af te werken. Serveer met de piccolo’s.