Snelle pasta met avocadopesto.

nutriscore
Snelle pasta met avocadopesto
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

614 kcal

Vetten

26.1 g

Verzadigde vetzuren

3.9 g

Koolhydraten

73.6 g

Suikers

2.8 g

Vezels

6.8 g

Eiwitten

18 g

Zout

0.3 g

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Snij de avocado’s in 2 en verwijder de pit. Mix het vruchtvlees samen met het basilicum (hou enkele blaadjes opzij voor de afwerking), de parmezaan, het knoflook, de olijfolie en de helft van de pijnboompitten tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.

  3. Meng de pesto met de pasta. Werk de borden af met piment d’espelette, de resterende pijnboompitten en enkele basilicumblaadjes.