Energie
883 kcal
Vetten
47.5 g
Verzadigde vetzuren
22.5 g
Koolhydraten
69.2 g
Suikers
4.7 g
Vezels
6.5 g
Eiwitten
41.3 g
Zout
1.4 g
Snij de asperges in 2 of 3 stukken en snij de venkel in fijne reepjes.
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 2 à 3 min. de asperges en de venkel toe. Giet af.
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de zalmfilets 3 à 4 min. aan elke kant. Haal uit de pan.
Doe het knoflook in de pan van de zalm, bak 1 min. en blus met de room. Kruid met peper en zout.
Voeg de tagliatelle met venkel en asperges toe aan de saus en verdeel over de borden. Leg er de gebakken zalmfilets op.