Spaghetti met tomaten-linzensaus.

nutriscore
Spaghetti met tomaten-linzensaus
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

668 kcal

Vetten

16 g

Verzadigde vetzuren

5.2 g

Koolhydraten

93.8 g

Suikers

9.6 g

Vezels

12.9 g

Eiwitten

30.9 g

Zout

2.7 g

Bereidingswijze

  1. Kook de linzen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  2. Kook intussen ook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  3. Verhit de olijfolie in de kookpot van de linzen en stoof de pastagroenten 5 min. Voeg de tomatensaus toe en meng er de linzen onder. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Laat nog 10 min. sudderen onder deksel.

  4. Giet de pasta af, verdeel over de borden, schep er de pastasaus over en werk af met de geraspte kaas.