Stoofpotje met veggie chipolata.

nutriscore
Stoofpotje met veggie chipolata
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

423 kcal

Vetten

11.5 g

Verzadigde vetzuren

1.4 g

Koolhydraten

56.4 g

Suikers

2.5 g

Vezels

4.6 g

Eiwitten

20.9 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in reepjes. Schil de koolrabi en snij in even grote reepjes.

  2. Verhit de olijfolie in een braadpan met hoge rand en bak de chipolata ± 2 min. goudbruin, samen met de fijngesnipperde ui. Snij de chipolata in hapklare stukken en doe terug in de pan.

  3. Voeg de broccoli, koolrabi en Provençaalse kruiden toe en roerbak ± 10 min.

  4. Kook intussen de Griekse pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de stoofpot.