Thaise curry met groentjes en rijst.

nutriscore
Thaise curry met groentjes en rijst
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

575 kcal

Vetten

27.3 g

Verzadigde vetzuren

15.4 g

Koolhydraten

57.4 g

Suikers

1.1 g

Vezels

9.7 g

Eiwitten

20.3 g

Zout

1.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de broccolimix 5 min. Voeg het currypoeder toe en laat 1 min. bakken.

  3. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

  4. Voeg de kokosmelk en het water toe. Doe er de kikkererwten bij en laat 10 min. sudderen. Voeg ook de spinazie toe, meng goed en laat slinken.

  5. Serveer de groentecurry met de rijst.