Tortilla met aardappel en groentjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

304 kcal

Vetten

15 g

Verzadigde vetzuren

4.9 g

Koolhydraten

24.9 g

Suikers

3.7 g

Vezels

6.3 g

Eiwitten

14.1 g

Zout

0.8 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de groenten en de aardappelschijfjes 5 min.

  2. Klop intussen de eieren los in een kommetje samen met de room. Kruid met peper en zout.

  3. Giet over de groenten en aardappelen en laat 5 min. garen. Zet een deksel op de pan (of dek af met aluminiumfolie). Als het ei gestold is, leg je er een deksel of bord op en draai je de pan om. Schuif de tortilla daarna weer in de pan.

Tip
Liever andere groentjes?

Je kan de spaghettigroenten vervangen door courgette en erwtjes, spinazie of een restje gekookte bloemkoolroosjes of broccoli.