Smelt de helft van de boter in een braadpan en bak het varkenshaasje goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Verlaag het vuur en laat nog ± 20 min. verder garen.
Kook intussen de bonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
Snij de champignons in 4 of 6 en de ui in fijne ringen.
Smelt de rest van de boter in een kookpot en bak de ui 2 à 3 min. Voeg de champignons toe. Roerbak nog 5 min. en meng er de bonen onder. Kruid met peper en zout.
Haal het vlees uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Giet het bier in de pan en breng aan de kook. Laat 2 min. inkoken. Meng er de mosterd onder en roer goed. Voeg de room toe laat nog 2 min. inkoken.
Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 180 °C.
Snij het varkensvlees in sneetjes en lepel er de saus over. Serveer met de groenten en de kroketten.