Varkenshaasje met pepersaus, zoeteaardappelkroketten en worteltjes.

nutriscore
Varkenshaasje met pepersaus, zoeteaardappelkroketten en worteltjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

651 kcal

Vetten

32.5 g

Verzadigde vetzuren

18.9 g

Koolhydraten

52.8 g

Suikers

15.2 g

Vezels

8.6 g

Eiwitten

32.3 g

Zout

4.9 g

Bereidingswijze

  1. Snij het varkenshaasje in sneetjes van ± 2 cm.

  2. Warm de wortelen op en bak de kroketjes zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Smelt intussen de boter in een pan en bak de sneetjes vlees 1 à 2 min. aan elke kant op een hevig vuur. Blus de pan met de room en laat kort indikken.

  4. Verdeel de kroketten, wortelen en het vlees over de borden en werk af met de saus.