Veggie taco's
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

473 kcal

Vetten

20.4 g

Verzadigde vetzuren

3.6 g

Koolhydraten

54.6 g

Suikers

5.9 g

Vezels

7 g

Eiwitten

14.2 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Snij de bloemkoolroosjes middendoor. Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.

  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de bloemkoolroosjes samen met de paprikablokjes 10 à 15 min. Breng op smaak met de fajitakruiden, peper en zout.

  3. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Roer de laatste 5 min. onder de bloemkoolroosjes.

  4. Verdeel de zoete-aardappelspread over de taco’s en lepel er de groentjes over. Werk af met de zure room, zwarte peper, jalapeñoschijfjes en koriander.