Wok met bloemkoolrijst en spiegelei.

nutriscore
Wok met bloemkoolrijst en spiegelei
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

282 kcal

Vetten

12.8 g

Verzadigde vetzuren

3.5 g

Koolhydraten

27.3 g

Suikers

19.7 g

Vezels

8 g

Eiwitten

10.4 g

Zout

1.1 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 1/3 van de rijstolie in een wok en roerbak de wokmix 5 min. Haal uit de wok.

  2. Verhit 1/3 van de rijstolie in dezelfde wok en roerbak de bloemkoolrijst 3 min. Meng er de gele curry onder. Voeg de wokgroenten toe.

  3. Verhit de rest van de rijstolie in een pan en bak de spiegeleieren 3 à 4 min.

  4. Verdeel de wok over de borden, verdeel er de zoete chilisaus zigzaggend over en leg er een spiegelei op.