Zalmbrazade met parelcouscoussalade.

nutriscore
Zalmbrazade met parelcouscoussalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

590 kcal

Vetten

34.5 g

Verzadigde vetzuren

5.5 g

Koolhydraten

37 g

Suikers

4.4 g

Vezels

4 g

Eiwitten

30.7 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de parelcouscous 10 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  2. Snipper de lente-ui fijn.

  3. Doe de rauwkostmengeling en de parelcouscous in een brede serveerschaal. Meng met de helft van de Yogorette en kruid met zwarte peper en zout.

  4. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de brazades ± 6 min.

  5. Verdeel de rest van de Yogorette zigzaggend over de parelcouscous, leg er de gegrilde brazades op en werk af met de lente-ui.