Zalmbrazade met pastasalade.

nutriscore
Zalmbrazade met pastasalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

646 kcal

Vetten

44.5 g

Verzadigde vetzuren

6.9 g

Koolhydraten

20.9 g

Suikers

7.8 g

Vezels

7.2 g

Eiwitten

36.8 g

Zout

2 g

Bereidingswijze

  1. Breek de uiteinden van de prinsessenbonen. Kook 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  2. Snij de tomaten in 2. Snij de avocado in de lengte in 2, verwijder de harde pit en de schil en snij in partjes. Snipper de lente-ui fijn.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalmbrazades zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Doe de prinsessenbonen in een serveerschaal, verdeel er de pastasalade over en werk af met de tomaten, de avocado en de lente-ui. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Serveer met de zalmbrazades.