Energie
709 kcal
Vetten
45.1 g
Verzadigde vetzuren
12.1 g
Koolhydraten
54.7 g
Suikers
6.4 g
Vezels
4.7 g
Eiwitten
18.7 g
Zout
3.8 g
Snipper de ui fijn. Snij de spitskool in 4 en vervolgens in fijne reepjes. Snij de olijven in 4.
Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Voeg de spitskool toe en roerbak 5 min.
Overgiet met de culinaire room en laat nog 5 min. koken. Voeg de olijven toe en kruid met peper en zout.
Verhit ondertussen 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de aardappelgnocchi goudbruin. Kruid met peper en zout.
Verhit 1/3 van de olijfolie in een braadpan en bak de zalmburgers ± 3 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.