Zomerse pasta met kaasdip en courgette.

Zomerse pasta met kaasdip en courgette
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

637 kcal

Vetten

28.4 g

Verzadigde vetzuren

5 g

Koolhydraten

74.5 g

Suikers

4 g

Vezels

5.2 g

Eiwitten

18.5 g

Zout

0.6 g

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  2. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 2 en vervolgens in fijne plakjes. Snij de tomaatjes in 2.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpot. Voeg de tomaten en de courgette toe en laat even bakken. Meng er eerst de dip en daarna de pasta onder.

  4. Verdeel over de borden en werk af met enkele blaadjes basilicum.