Koekjes met confituur

Alles over bakken

Bakken is leuk … én met onze recepten en tips maken we het bovendien extra makkelijk! Check snel onze bakrecepten die je zonder moeite klaarmaakt en word een echte keukenkampioen met onze bak-hacks!

Onze bak-hacks

Eigeel scheiden

Hack #1: eigeel scheiden

Het geheim om eiwit van eigeel te scheiden? Een lege plastic fles! Hou de fles tegen de dooier en druk op de fles. Laat los om het eigeel op te zuigen. Easy! Het geheim om eiwit van eigeel te scheiden?

Zachte koekjes

Hack #2: zachte koekjes

Laat je zelfgebakken koekjes nooit meer hard worden! Want met een stukje appel of sinaasappelschil in het bewaarpotje blijven ze zacht en smaakvol.

Eierschaal verwijderen

Hack #3: eierschaal verwijderen

Oeps, een stukje eierschaal in je eiwit? Maak je vinger nat en duw het naar beneden. De eierschaal blijft aan je vinger kleven!

Heerlijk fruitgebak

Hack #4: heerlijk fruitgebak

Niets is frustrerender dan een fruitgebakje waarbij al het fruit naar de bodem zakt. Onze tip: wentel de vruchtjes eerst even in bloem. Zo blijven ze mooi zitten!